nieuws

Vinaigrette

Horeca

De lichtgroene romige Pesto vinaigrette, naar Italiaans recept, is op smaak gebracht met knoflook, basilicum en zuivere olijfolie. Deze vinaigrette kan goed worden gecombineerd met gekookte pastagerechten, gegrilde vis en Zuid-Europese gerechten, en is aromatisch bij tomaatbereidingen.De honing-mosterd variant is een romige vinaigrette met een subtiele combinatie van honing en Dijonmosterd. Deze licht zoet gekruide […]

De lichtgroene romige Pesto vinaigrette, naar Italiaans recept, is op smaak gebracht met knoflook, basilicum en zuivere olijfolie. Deze vinaigrette kan goed worden gecombineerd met gekookte pastagerechten, gegrilde vis en Zuid-Europese gerechten, en is aromatisch bij tomaatbereidingen.De honing-mosterd variant is een romige vinaigrette met een subtiele combinatie van honing en Dijonmosterd. Deze licht zoet gekruide specialiteit is goed te combineren met groentesalades, of te serveren bij fijne vleeswaren of gegrilde vleesgerechten.

Voor informatie: Vandemoortele, Roosendaal. Tel. (0165) 52 37 50.

Reageer op dit artikel