nieuws

Automaat

Horeca

Voor de verkoop van vruchtensappen en vruchtenfrisdranken, introduceert Friesland Coberco de FruitCan automaat. Deze is gevuld met 250 ml FruitCans (kartonnen verpakkingen) van producten als Appelsientje, CoolBest, DubbelFriss, DubbelDrank, Goudappeltje en Taksi. De automaat heeft acht keuzes, waardoor per locatie het juiste assortiment kan worden bepaald.De FruitCan automaat is een commerciële aanvulling op de koffie/thee- […]

Voor de verkoop van vruchtensappen en vruchtenfrisdranken, introduceert Friesland Coberco de FruitCan automaat. Deze is gevuld met 250 ml FruitCans (kartonnen verpakkingen) van producten als Appelsientje, CoolBest, DubbelFriss, DubbelDrank, Goudappeltje en Taksi. De automaat heeft acht keuzes, waardoor per locatie het juiste assortiment kan worden bepaald.
De FruitCan automaat is een commerciële aanvulling op de koffie/thee- en klassieke frisdrankautomaat. De plaatsing is gratis, mits de locatie aan bepaalde voorwaarden voldoet met betrekking tot afzet en grootte; anders is een kwartaalbijdrage verschuldigd.

Voor informatie: Friesland Coberco Out of Home, Ede. Tel. (0318) 67 99 22.

Reageer op dit artikel