nieuws

Thistle Hotels start met digitale pay-tv

Horeca

Thistle Hotels, exploitant van 56 hotels in Londen, is gestart met digitale pay-tv per satelliet. In totaal zijn 10.000 kamers van de – voornamelijk viersterren – hotels voorzien van deze nieuwe service.

Gasten hebben voortaan de beschikking over een ‘onscreen’ filmgids om een keus te maken uit twaalf films die aangeboden worden via vier speciale filmkanalen. ‘Op het bestaande analoge systeem kon uit slechts vier films per dag gekozen worden’, aldus Quadriga WorldWide, installateur van de digitale pay-tv.

Service
De hotelketen besloot om de nieuwe digitale satellietdienst aan te bieden om zo veel mogelijk te voldoen aan de behoeften van zakenreizigers. ‘We weten dat zij kamers willen met een ruime keus aan kwalitatief hoogwaardige amusementsvoorzieningen. Deze dienst aanbieden, betekent een verbetering van onze service’, verklaart Alun Roberts van Thistle Hotels. Volgens Roberts is het systeem succesvol: ‘In het eerste hotel waar we de nieuwe dienst geïnstalleerd hebben is de kijkdichtheid in de eerste twee maanden al met 30 procent gestegen.’

Reageer op dit artikel