nieuws

Uren personeel

Horeca

BoekBank heeft een nieuw softwarepakket ontwikkeld, waarmee kleine en grote (horeca)bedrijven de gewerkte uren van het personeel kunnen bijhouden. Het pakket is niet te koop, maar voor 5 euro per maand onbeperkt te gebruiken op internet via www.7×24.nl. Iedereen kan er op elk moment en vanaf elke locatie mee werken.Het programa biedt overzichten in uren, […]

BoekBank heeft een nieuw softwarepakket ontwikkeld, waarmee kleine en grote (horeca)bedrijven de gewerkte uren van het personeel kunnen bijhouden. Het pakket is niet te koop, maar voor 5 euro per maand onbeperkt te gebruiken op internet via www.7×24.nl. Iedereen kan er op elk moment en vanaf elke locatie mee werken.Het programa biedt overzichten in uren, bedragen, percentages, tabellen en grafieken. De tijden zijn in te voeren via internet of per mobiele telefoon. De gebruiker krijgt dagelijks automatisch een overzicht per e-mail van de uren per medewerker, activiteit, locatie, et cetera. Wordt de begroting overschreden, dan komt een waarschuwing per e-mail binnen. ‘Het aantrekkelijke van software op internet is dat men niet hoeft te investeren in een programma, maar altijd de nieuwste versie heeft en niet hoeft te betalen voor onderhoud’, aldus Hans van Heertum van BoekBank.
Voor informatie: BoekBank, Amsterdam. Tel. (020) 611 35 53. www.7×24.nl.

Reageer op dit artikel