nieuws

Doeken

Horeca

De matic box heeft nu aan de voorkant een rechthoekig venster, waardoor de voorraad beter in de gaten te houden is. Ook zijn er nu minder bewegende onderdelen. De gebruiker heeft telkens een schoon, op maat gesneden hygiënisch handdoekje. Er zijn vier papiersoorten verkrijgbaar, één, twee of drielaags wit, waarbij de tweelaags ook in groen […]

Doeken

De matic box heeft nu aan de voorkant een rechthoekig venster, waardoor de voorraad beter in de gaten te houden is. Ook zijn er nu minder bewegende onderdelen. De gebruiker heeft telkens een schoon, op maat gesneden hygiënisch handdoekje. Er zijn vier papiersoorten verkrijgbaar, één, twee of drielaags wit, waarbij de tweelaags ook in groen leverbaar is.

Een verbeterde absorptievermogen met 40% is de belangrijkste vernieuwing van de werkdoek. ’Door een andere techiek toe te passen, heeft de werkdoek 30% meer volume’, meldt de leverancier.

Meer informatie over het Tork assortiment is verkrijgbaar bij SCA in Zeist (030) 69 84 648.

Reageer op dit artikel