nieuws

Hotel Akersloot weer open

Horeca

Het Van der Valk-hotel Akersloot heeft vrijdagmiddag de deuren weer geopend. Het bedrijf werd zondagavond getroffen door brand en kampte door het blussen met enorme waterschade. Daardoor zat het tijdelijk zonder gas en elektriciteit.

Volgens bedrijfsleider T. Duivenvoorden zijn alle problemen inmiddels verholpen en is het gehavende dak weer dicht. ‘De veiligheid van de gasten kan weer worden gegarandeerd’, zegt Duivenvoorden. De problemen met de brandmeldinstallatie zijn eveneens verholpen.

Na de brand van zondagavond bracht Van der Valk ongeveer honderd gasten over naar andere vestigingen. In Hotel Akersloot bevonden zich die avond tussen de duizend en 1100 mensen, vier personeelsleden raakten lichtgewond. Over de oorzaak van de brand is nog niets bekend.

Reageer op dit artikel