nieuws

Misset Horeca nr. 32 2001

Horeca

Deze week in Misset Horeca. Toni Pinxten en Edwin Raben willen landgoed Wolfslaar verfraaien. Verder Italië als inspiratiebron. En de mogelijkheden met Wodka.

De gasten van Westduin

De Izebouds zijn nuchtere Zeeuwen. Hotelmensen zonder poeha. Eef senior is nog wel eigenaar van de zaak, maar geeft zich ondertussen over aan een nieuwe liefde: schilderen. Jules en Eef junior hebben de dagelijkse leiding over een hotel dat draait op toeristen, maar vooral ook op ‘het congreswerk’.

Landgoed Wolfslaar in Breda

Ton Pinxten en Edwin Raben hebben hun handen vol aan Wolfslaar, het statige landgoed aan de zuidkant van Breda. Nieuwe activiteiten als een kookatelier en Wolfslaar Deli – wijnen en delicatessen onder eigen naam – moeten bijdragen aan een hoger rendement.

Bake off broodjes lijken op elkaar

Een broodje kaas als lunchhap of stokbrood als voorafje bij een diner. Dagelijks is de horeca in de weer met dit product. Reden voor het proefpanel van Misset Horeca om bake off-brood te proeven. Verschillen tussen de verschillende merken zijn nauwelijks te vinden.

Wodka verovert de westerse wereld

Waar jenever, zeker bij het jongere uitgaanspubliek, lijdt onder een oubollig imago, glijdt de hippe wodka soepel de keel in. Puur of in een mix. Russen en Polen ondervinden sterke concurrentie uit de hele wereld; ook van Nederlandse distillateurs

Reageer op dit artikel