nieuws

Non-dripsystemen

Horeca

De productlijn omvat diverse flescontrole- en non-dripsystemen, elektronisch of mechanisch gestuurd, met en zonder teller of maatbeker. Ze zijn bedoeld om meer overzicht en inzicht te geven in de uitgifte van gedistilleerde dranken.Drink.O.Mat. kan aan het Informatie Doseer Systeem van Fri-Jado worden gekoppeld. Dat registreert alle handelingen, efficiënt afrekenen is mogelijk en de voorraadcontrole is […]

De productlijn omvat diverse flescontrole- en non-dripsystemen, elektronisch of mechanisch gestuurd, met en zonder teller of maatbeker. Ze zijn bedoeld om meer overzicht en inzicht te geven in de uitgifte van gedistilleerde dranken.Drink.O.Mat. kan aan het Informatie Doseer Systeem van Fri-Jado worden gekoppeld. Dat registreert alle handelingen, efficiënt afrekenen is mogelijk en de voorraadcontrole is optimaal, aldus de firma.*
Voor informatie: Fri-Jado, afdeling horeca-automatisering, Etten-Leur. Tel. (076) 508 52 00.

Reageer op dit artikel