nieuws

Partycentrum dient claim in bij Mojo

Horeca

Partycentrum De Beurs in Middenmeer (Noord-Holland) dient een schadeclaim in bij Mojo Concerts in Delft. Dat heeft een woordvoerder van De Beurs woensdag bekendgemaakt.

De claim heeft te maken met het door Mojo afgezegde concert van popgroep K-otic. De ‘sterren’ uit het tv-programma Starmaker zouden 9 september een optreden verzorgen in Middenmeer. Tegenvallende kaartverkoop is volgens Mojo aanleiding geweest voor het afzeggen van het optreden. Woordvoerder G. Verblauw van De Beurs zegt echter dat het concert zo goed als uitverkocht was. Mojo-woordvoerder J. van Waardenburg en K-otic-manager T. van Rongen ontkennen dit. Het partycentrum heeft door het afzeggen van het concert een schadepost van minstens 25.000 gulden. Het wil dit bedrag verhalen op organisator Mojo. Mojo wil verder nog niet reageren.

Reageer op dit artikel