nieuws

Snackkoerier nr. 16 2001

Horeca

De jury van Snackkoeriers vakwedstrijd Cafetaria van het Jaar 2001 heeft zes snackbars toegelaten tot de halve finale. Fast Food Concepts gaat samenwerken met Pizza 8860, een pizzaformule voor horecabedrijven. Vijf fastfoodbedrijven hebben een alliantie gesloten om met elkaar geld te verdienen.

Halve finalisten ‘Cafetaria van het Jaar 2001’ bekend

De jury van Snackkoeriers vakwedstrijd Cafetaria van het Jaar 2001 heeft zes snackbars toegelaten tot de halve finale. De selectie vond plaats op grond van de bevindingen van een mysterieshopper en een analyse van de laatste drie jaaropgaven door Bert Harks van HAAK Horeca Advies Groep in Best.

Alliantie Fast Food Concepts en Pizza 8660

Fast Food Concepts gaat samenwerken met Pizza 8860, een pizzaformule voor horecabedrijven. De formulebeheerder wil haar leden hiermee mogelijkheden in ‘delivery’ aanbieden. ‘Wel geldt: wie het eerst komt, wie het eerst maalt’, meldt formulemanager Gerard Sterkenburg. Per rayon wordt maar één Pizza 8660 toegestaan.

Coöperatie opgericht van cafetariahouders

Vijf fastfoodbedrijven hebben een alliantie gesloten om met elkaar geld te verdienen op diverse vlakken zoals inkoop, scholing, beveiliging en verzekeringen. Deze coöperatieve vereniging draagt e naam Alliantie Fast Dining Bedrijven en is bedoeld voor zelfstandige cafetaria’s, lunchrooms en andere fastfood-achtige bedrijven.

Nieuwe wind bij Buitenhuis Snacks

Zo’n beetje alles is of wordt verniewd bij Buitenhuis Snacks in Wijk bij Duurstede. De onderneming bouwt en renoveert. Een nieuw verkoopteam en een nieuwe directie zorgen voor een frisse wind. Buitenhuis Snacks zet een flinke stap voorwaarts. ‘We willen behoorlijk van ons laten horen’, meldt algemeen directeur Gerrit Brunninkreef.

Reageer op dit artikel