nieuws

100% bezetting Fletcher Koogerend

Horeca

Fletcher Hotel Koogerend in Den Burg op Texel (30 kamers) heeft in de maand augustus een bezetting van honderd procent behaald. Dat meldt het hoofdkantoor van de Fletcher Hotelgroup in Vlijmen.

Volgens directeur Colas van der Valk een uniek hoogtepunt voor de nog jonge hotelgroep die zeven middenklasse hotels exploiteert in Nederland en België. ‘Een bezetting van honderd procent, een maand aan een stuk, hebben we nog niet eerder meegemaakt. 93 tot 94 procent was tot nu toe onze hoogste score.’ Een betere bezetting dan honderd procent is niet mogelijk, stelt Van der Valk voldaan vast. ‘Of we zouden de kamers meerdere malen per dag moeten verhuren, maar ik denk dat we dat aan een ander type hotels over moeten laten.’

Reageer op dit artikel