nieuws

Arbeidsvitaminen voor de horeca

Horeca

Het programma Avro’s Arbeidsvitaminen op Radio 3 schenkt aandacht aan de horeca. In het kader van een landelijke arbeidsmarktcampagne krijgen cafetariapersoneel en andere horecamedewerkers eens per week de gelegenheid om in het programmaonderdeel ‘Baas van de dag’ hun baas in het zonnetje te zetten.

In drie korte interviews komen werknemers en ondernemers aan het woord over aspecten van werken in de horeca, zoals gezelligheid, omgaan met mensen en de voordelen van parttime, flexibel en afwisselend werk. Het item sluit aan bij de landelijke arbeidsmarktcampagne die het Fonds ter Bevordering van Intreding in de horeca (FBI) heeft opgezet. De eerstvolgende uitzending is op maandag 24 september. Dan komt hotel ’t Speulderbos in Garderen aan bod. Ook fastfoodbedrijven kunnen zich aanmelden voor het programmaonderdeel van Avro’s Arbeidsvitaminen. Dit is mogelijk via www.avro.nl. Meer informatie over de campagne is te verkrijgen bij Livia van Uitert, contactpersoon van het FBI, telefoon (020) 69 30 930.

Reageer op dit artikel