nieuws

Nieuwe shooter

Horeca

Big Bam Boom is een nieuwe, oranjekleurige shooter (14,5 procent), die spanning en dynamiek uitstraalt, aldus leverancier Toorank. Bovendien moet de naam in de loop der tijd geassocieerd gaan worden met muziek. Eerder dit jaar is namelijk de single Big Bamboo geproduceerd.Big Bam Boom is bedoeld voor mannen en vrouwen tussen de 18 en 25 […]

Big Bam Boom is een nieuwe, oranjekleurige shooter (14,5 procent), die spanning en dynamiek uitstraalt, aldus leverancier Toorank. Bovendien moet de naam in de loop der tijd geassocieerd gaan worden met muziek. Eerder dit jaar is namelijk de single Big Bamboo geproduceerd.Big Bam Boom is bedoeld voor mannen en vrouwen tussen de 18 en 25 jaar die zich regelmatig in het uitgaansleven begeven. Toorank verwacht dat het energiedrankje het ook goed zal doen met ‘oranje’ activiteiten als EK- of WK-Voetbal of Koninginnedag. Voor discotheken, bars en dergelijke is een displaydoos ontwikkeld voor 40 flesjes.

Een promotieshow ondersteunt de introductie. De Big Bam Boom Party Show, waarbij het drankje centraal staat, is geïnspireerd door de oertijd. Na de ‘Big Bam Boom’ ofwel ‘de oerknal’ start de dj vanuit zijn mysterieus rokende dancegrot de show. Twee danseressen in tijgervel geven dance-acts en doen allerlei spelletjes met het publiek, waarbij prijzen te winnen zijn en T-shirts en caps worden weggegeven. Naast deze drive-in-show zijn momenteel nog drie themashows in ontwikkeling. Een andere optie is de BBB podium-vuurwerkshow.

Voor informatie: Toorank, Didam. Tel. (0316) 58 01 80. www.bigbamboom.nl.

Reageer op dit artikel