nieuws

Hygiëne

Horeca

Vanaf 1 december zijn Ecolab en Henkel-Ecolab één bedrijf. Naar eigen zeggen ontstaat zo onder de vlag van Ecolab de grootste aanbieder van professionele hygiëne- en desinfecteersystemen ter wereld; voor gebouwenonderhoud, de professionele textielwasserij, de voedingsmiddelenindustrie en voor grootkeukens in de horeca, catering en zorgsector. Ecolab is gevestigd in Nieuwegein. Tel. (030) 608 22 22.

Vanaf 1 december zijn Ecolab en Henkel-Ecolab één bedrijf. Naar eigen zeggen ontstaat zo onder de vlag van Ecolab de grootste aanbieder van professionele hygiëne- en desinfecteersystemen ter wereld; voor gebouwenonderhoud, de professionele textielwasserij, de voedingsmiddelenindustrie en voor grootkeukens in de horeca, catering en zorgsector. Ecolab is gevestigd in Nieuwegein. Tel. (030) 608 22 22.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels