nieuws

Horeca Kennis Quiz

Horeca

Hoeveel ruimte moet een horeca-ondernemer rekenen per gast in een bedrijfsrestaurant? Wat is de gemiddelde geluidswaarde van achtergrondmuziek in restaurants? Mag de Keuringsdienst van Waren een Horecaondernemer bij overtreding een boete opleggen? Deze en andere vragen kunnen bezoekers aan de BBB beantwoorden tijdens de Horeca Kennis Quiz van SVH en het Bedrijfschap Horeca en Catering.

Een aantal regionale beroemdheden zal de quiz presenteren. Belangstellende deelnemers kunnen zich aanmelden via info@svh.nl.

Bert Wiltjer, namens het Bedrijfsschap Horeca en Catering:’De Horeca Kennis Quiz is een spannende en gezellige competitie tussen horeca-ondernemers, medewerkers en bestuurders, beleidmakers en exposanten. De quiz duurt circa twintig minuten en per ronde worden twintig vragen gesteld over de horeca, actuele ontwikkelingen en de producten en diensten van het bedrijfschap en de SVH. De quiztijden zijn tijdens de BBB dagelijks om 12.00 uur, 13.30 uur, 15.00 uur en 16.00 uur. Deelname is gratis en er zijn leuke prijzen te winnen.

Overigens de antwoorden op de drie vragen in de aanhef luiden 0,75 – 1,0 m2, 70-75 dB en ja, een bestuurlijke boete. Uit de antwoorden op andere vragen blijkt onder andere dat toeristenbelasting een gemeentelijke belastingheffing is, Nederland 188.460 hotelbedden telt en in 2000 772 drie-sterren-hotels. Maar ook dat een kroonkurk 21 tandjes telt en dat een lowerator een apparaat is om borden te verwarmen of te verplaatsen.

Reageer op dit artikel