nieuws

Klassieke smaak

Horeca

Met een geheel nieuw assortiment Culinaire Warm Up-sauzen introduceert Verstegen Specerijen een convenienceproduct, waarin de klassieke smaak behouden is. Deze sauzen zijn vooral bedoeld voor de professionele keuken. Er is keuze uit Hollandaise-, Bearnaise-, Nantua-, Peper- en Kerriesaus. Deze sauzen zijn kant-en-klaar voor gebruik, maar kunnen ook door de kok naar zijn hand worden gezet. […]

Met een geheel nieuw assortiment Culinaire Warm Up-sauzen introduceert Verstegen Specerijen een convenienceproduct, waarin de klassieke smaak behouden is. Deze sauzen zijn vooral bedoeld voor de professionele keuken. Er is keuze uit Hollandaise-, Bearnaise-, Nantua-, Peper- en Kerriesaus. Deze sauzen zijn kant-en-klaar voor gebruik, maar kunnen ook door de kok naar zijn hand worden gezet.

Culinaire Warm Up is bainmarie- en diepvriesbestendig en geschikt voor een koud bereidingsproces. Daarna even opwarmen is voldoende. Het product zit in een gebruiks- en milieuvriendelijke stickverpakking. Op eenvoudige wijze kan de kok hiermee afgepaste hoeveelheden gebruiken. De verpakking neemt weinig ruimte in.Voor informatie: Verstegen Specerijen, Rotterdam. Tel. (010) 245 51 00.

Reageer op dit artikel