nieuws

Snackkoerier nr. 1 2002

Horeca

Deze week in Snackkoerier:
* Pizzaketen willen meer veiligheid voor koeriers
* Voorverpakt broodje pompstation niet lekker
* Pak eensgezind de draad weer op

Pizzaketen willen meer veiligheid voor koeriers

De pizzabranche wil het risico van overvallen op koeriers verminderen. De vier grote pizzabedrijven hebben het afgelopen najaar gesprekken gevoerd met de banken om door middel van alternatieve betalingsmogelijkheden de veiligheid van de bezorgers te vergroten.

Voorverpakt broodje pompstation niet lekker

Kies vers, want voorverpakte broodjes zijn meestal niet echt lekker. Zo luidt de conclusie van een ANWB-broodjes bij benzinestations langs snelwegen.

Pak eensgezind de draad weer op

Er moet weer vertrouwen zijn in Kwalitaria. Zowel richting ondernemers als naar de consument toe dienen we kenbaar te maken wat het belang en de kwaliteiten van het samenwerkingsverband zijn. Cafetariahouders moeten kunnen zeggen: ‘Hier willen we bij horen’. Daar heeft het de afgelopen tijd wat aan ontbroken.

Reageer op dit artikel