nieuws

Vers Beleg

Horeca

De uitstraling van het Vers Beleg assortiment van Offerman Foodservice heeft een facelift ondergaan. Opvallend is de onderverdeling van het assortiment in twee lijnen namelijk ‘ Vers Beleg’ en ‘ Vers Beleg De Luxe’ . De luxe lijn is herkenbaar aan het ‘ zilverlook’ etiket met opvallend ovale vorm. Daarnaast is er aan het assortiment […]

De uitstraling van het Vers Beleg assortiment van Offerman Foodservice heeft een facelift ondergaan. Opvallend is de onderverdeling van het assortiment in twee lijnen namelijk ‘ Vers Beleg’ en ‘ Vers Beleg De Luxe’ . De luxe lijn is herkenbaar aan het ‘ zilverlook’ etiket met opvallend ovale vorm. Daarnaast is er aan het assortiment een aantal nieuwe belegsoorten toegevoegd. Het bestaat nu uit een ruim aanbod van dagvers gesneden producten , zoals rosbief, pekelvlees, fricandeau en diverse kaasspecialiteiten.
Informatie: Zwanenburg – Offerman , Aalsmeer, tel. (0297) 38 19 00 of offerman-bv@xs.nl

Reageer op dit artikel