nieuws

Drukwerk

Horeca

Aan deze onafhankelijke site zijn inmiddels meer dan 2000 drukkerijen verbonden die de technische gegevens van de aanvraag gratis bekijken. Afhankelijk van hun interesse of capaciteit reageren ze.Volgens woordvoerder Martin Geijtenbeek komen er op een aanvraag gemiddeld drie verschillende offertes binnen, waardoor de aanvrager de prijzen goed kan vergelijken. De drukkers kunnen aanvragen uit geheel […]

Aan deze onafhankelijke site zijn inmiddels meer dan 2000 drukkerijen verbonden die de technische gegevens van de aanvraag gratis bekijken. Afhankelijk van hun interesse of capaciteit reageren ze.Volgens woordvoerder Martin Geijtenbeek komen er op een aanvraag gemiddeld drie verschillende offertes binnen, waardoor de aanvrager de prijzen goed kan vergelijken. De drukkers kunnen aanvragen uit geheel Nederland bundelen en zo drukklussen goedkoper aanbieden. Aan de hand van de afleverdata zien ze of een klus in hun planning en bij hun persen past.Voor informatie: Card Services, Zwolle. Tel. (038) 423 35 36.

Reageer op dit artikel