nieuws

Gemak

Horeca

Special Moment is de naam voor een nieuw concept van Menken Orlando. Het bestaat uit een serie vijfvakschalen met verschillende noten, mixen, rijstzoutjes en kaaszoutjes. Voor een mooie presentatie van dit gemaksproduct is een houten omschaal verkrijgbaar. Ideaal voor recepties, catering, op de vergadertafel of op de bar. Er zijn vier soorten verkrijgbaar via de […]

Special Moment is de naam voor een nieuw concept van Menken Orlando. Het bestaat uit een serie vijfvakschalen met verschillende noten, mixen, rijstzoutjes en kaaszoutjes. Voor een mooie presentatie van dit gemaksproduct is een houten omschaal verkrijgbaar. Ideaal voor recepties, catering, op de vergadertafel of op de bar. Er zijn vier soorten verkrijgbaar via de groothandel: Noten Populair, Noten de Luxe, Mix Primeur en Zoutjes de Luxe.
Voor informatie: Menken Orlando, Den Haag. Tel. (070) 308 22 34.

Reageer op dit artikel