nieuws

Snackkoerier nr. 4 2002

Horeca

Deze week in Snackkoerier:
* Cebeco Groep zet dochter Aviko in de etalage
* Snackproducten door euro duurder
* IJsrevue

Cebeco Groep zet dochter Aviko in de etalage

Landbouwcoöperatie Cebeco Groep onderzoek tmogelijkheden om aardappelverwerker Aviko af te stoten. Het Rotterdamse concern, dat een belang van 60 procent heeft in Aviko, wil zich in de toekomst geheel op vleesactiviteiten concentreren.

Snackproducten door euro duurder

Snackbarproducten zijn na de overgang van de gulden naar de euro gemiddeld met 3,2 procent gestegen. Maar er zijn forse uitschieters in de prijzen tot meer dan twintig procent. Deze gegevens verstrekt de Consumentenbond in zijn Euromonitor.

De zes lekkerste snackmenu’s van 2002

Overzicht van de zes lekkerste snackmenu’s zoals gekozen tijdens de Horecava in Amsterdam.

IJsrevue

Meer details over de Sigep ijsvakbeurs in het Italiaanse Rimini.

Reageer op dit artikel