nieuws

Dancescene kickt op gouden kabouters

Horeca

Best geklede partypersoon, slechtste feest, beste club of meest trieste Kabouter. Het zijn enkele categorieën van de Gouden Kabouter Awards. Die zijn maandag door de dancescene in het Amsterdamse Paradiso in ontvangst genomen. De Kabouters zijn een parodie op de vele prijzen die jaarlijks in de tv-, film- en muziekwereld worden uitgereikt.

De organiserende DJ Fanclub is een melige organisatie en dat was tijdens de rommelige, maar vermakelijke ‘galanight’ wel te merken. De Gouden Kabouters zouden dezelfde status moeten krijgen als de Amerikaanse Golden Raspberry’s, de ludieke tegenhanger van de Oscars.Iedere winnaar kickte erop een Kabouter in ontvangst te nemen. Dat gold echter niet voor Dancevalley, dat als slechtste feest werd verkozen. Verder bleken de Stereo Sushigirls (van het gelijknamige restaurant) de beste nieuwkomers (zie foto), was dj Joost van Bellen weer eens best geklede ‘partyperson’, werd zijn vrouwelijke collega Hepcat beste dj en mocht NoW&WoW uit Rotterdam zich gelukkig prijzen als beste club.

Reageer op dit artikel