nieuws

Geen verstopte afvoer

Horeca

Fresh drain van Ecolab uit Nieuwegein voorkomt dat vuil en vet afzettingen achterlaten op de afvalwater- en afvoersystemen in uw keuken. Fresh drain is een biologisch afvoerreinigingssysteem dat bestaat uit twee componenten: een vloeistof en een poeder. ‘Het is een niet-agressieve reinigingsmethode, die eenvoudig is in gebruik. Stank en verstoppingen behoren tot het verleden’, zegt […]

Fresh drain van Ecolab uit Nieuwegein voorkomt dat vuil en vet afzettingen achterlaten op de afvalwater- en afvoersystemen in uw keuken.

Fresh drain is een biologisch afvoerreinigingssysteem dat bestaat uit twee componenten: een vloeistof en een poeder. ‘Het is een niet-agressieve reinigingsmethode, die eenvoudig is in gebruik. Stank en verstoppingen behoren tot het verleden’, zegt de leverancier. Ook zegt de leverancier dat fresh drain op langere termijn effectief is. Een maal per drie maanden toepassen is voldoende. Bovendien beïnvloedt de ontstopper de werking van de vetput niet. Informatie: Ecolab Customer Service, Nieuwegein, tel. (030) 608 23 45.

Reageer op dit artikel