nieuws

Gezonde drankjes

Horeca

De Vending automaat van Riedel Drinks is gevuld met vruchtensappen, vruchtenfrisdranken, zuiveldranken en sport drinks. De automaat heeft acht keuzes en u bepaalt zelf het assortiment in uw cafetaria. Bijvoorbeeld appelsientje, CoolBest, DubbelFriss (twee smaken), fristi extran, goudappeltje, chocomel en taksi. De plaatsing van de automaat is gratis, mits uw locatie aan bepaalde normen voldoet, […]

De Vending automaat van Riedel Drinks is gevuld met vruchtensappen, vruchtenfrisdranken, zuiveldranken en sport drinks.

De automaat heeft acht keuzes en u bepaalt zelf het assortiment in uw cafetaria. Bijvoorbeeld appelsientje, CoolBest, DubbelFriss (twee smaken), fristi extran, goudappeltje, chocomel en taksi. De plaatsing van de automaat is gratis, mits uw locatie aan bepaalde normen voldoet, zoals afzet en grootte. Anders is een kwartaalbijdrage verschuldigd aan de leverancier. Informatie: Riedel Drinks, Ede, tel. (0318) 43 92 00.

Reageer op dit artikel