nieuws

Misset Horeca nr. 10 2002

Horeca

Deze week in Misset Horeca:
* Top 100: De Grote Jongens van de Nederlandse horeca
* De Rotonde in nieuw jasje
* Controlefreak wil niet irritant aanwezig zijn
* Lunches uit de Mediterranée

Top 100: De Grote Jongens van de Nederlandse horeca

Dit jaar rangschikte Misset Horeca’s lands horecaondernemingen niet op basis van het aantal vestigingen maar op behaalde omzet. Hotels zitten daardoor in de lift, terwijl de fastfoodsector flink wat plaatsen inlevert. Partycentra, met slechts een vestiging dus, veroverderden een plekje in de staart van het klassement.

De Rotonde in nieuw jasje

De Rotonde was een prima product, maar langzamerhand wel oubollig en gedateerd. Tijd voor een verbouwing. Het herboren wegrestaurant bij afslag 15 van de A2 ademt nu een landelijke maar toch ook frisse en moderne sfeer.

Controlefreak wil niet irritant aanwezig zijn

Jan Maurits Drijfhout van Hooff is zo’n beetje getrouwd met Archibald Schimmelpenninck. Ndat hij afknapte op de computerwereld, stortte de laatbloeier zich op deze Bussumse horecagelegenheid. Na pittige beginjaren laat de boekhouding van het bedrijf nu mooie cijfers zien.

Lunches uit de Mediterranée

De inspiratiebron voor de keuken van de Holle Boom ligt ver van huis. In het Middellandse Zeegebied om precies te zijn. Ook op de kleine kaart sluipt de mediterrane invloed langzaam binnen. Dat mondt uit in drie Zuid-Europees getinte gerechten met een vleugje zee-invloed.

vraag een proefnummer/abonnement aan

Reageer op dit artikel