nieuws

Gratis shoarmatang

Horeca

Ter introductie van de Enkco shoarma à la minute portieverpakking voegde Culifrost bij de kaassoufflés en kaashamsoufflés tijdelijk een bijsluiter. Hiermee kunnen cafetariahouders de nieuwe shoarma à la minute portieverpakking bestellen. Daarbij zit gratis een shoarmatang ter waarde van µ5,67. ‘Met deze voorgebakken shoarma serveert u nog sneller een portie shoarma aan uw klanten. U […]

Ter introductie van de Enkco shoarma à la minute portieverpakking voegde Culifrost bij de kaassoufflés en kaashamsoufflés tijdelijk een bijsluiter. Hiermee kunnen cafetariahouders de nieuwe shoarma à la minute portieverpakking bestellen.

Daarbij zit gratis een shoarmatang ter waarde van µ5,67. ‘Met deze voorgebakken shoarma serveert u nog sneller een portie shoarma aan uw klanten. U haalt altijd de juiste hoeveelheid shoarma uit de vriezer’, aldus de leverancier.
RInformatie: Culifrost, Holten, tel. (0548)373737.

Reageer op dit artikel