nieuws

Kleurrijk

Horeca

Albert Heijn lanceert de Perla Collection, een serie door Jan Cremer bewerkte espresso- en cappuccinokopjes. De schilder-schrijver maakte een selectie van de kleurrijkste werken uit zijn Europa Tulpen-serie. In 1965 begon Jan Cremer in New York met het schilderen van zijn inmiddels wereldberoemde tulpen. De kopjes, vier verschillende espresso- en vier capuccinokopjes, komen uit porseleinfabriek […]

Albert Heijn lanceert de Perla Collection, een serie door Jan Cremer bewerkte espresso- en cappuccinokopjes. De schilder-schrijver maakte een selectie van de kleurrijkste werken uit zijn Europa Tulpen-serie.

In 1965 begon Jan Cremer in New York met het schilderen van zijn inmiddels wereldberoemde tulpen. De kopjes, vier verschillende espresso- en vier capuccinokopjes, komen uit porseleinfabriek Mitterteich in Frankfurt.Twee espresso- óf cappuccinokopjes van Jan Cremer, vergezeld van een blik Perla-espressokoffie, zijn verpakt in een luxe geschenkdoos. Prijs €19,95 respectievelijk €12,45 plus 750 Airmiles. De oplage is gelimiteerd; alle kopjes zijn genummerd en voorzien van de originele signatuur van Jan Cremer. Exclusief verkrijgbaar bij Albert Heijn vanaf 22 april.

Voor informatie: Its An Art To Use It, Amsterdam. Tel. (020) 662 88 86.

Reageer op dit artikel