nieuws

Nieuwe sausen bij vlees en vis

Horeca

Remia breidde het sausenassortiment uit met twee smaken; remouladesaus en barbecuesaus. De remouladesaus is gevuld met ui en augurk en smaakt lekker bij allerlei soorten vis. De barbecuesaus is gevuld met stukje groenten, die weer goed te gebruiken is voor vlees van de grill. Tevens verbeterde Remia de sausjet. Om nog beter in te spelen […]

Remia breidde het sausenassortiment uit met twee smaken; remouladesaus en barbecuesaus. De remouladesaus is gevuld met ui en augurk en smaakt lekker bij allerlei soorten vis. De barbecuesaus is gevuld met stukje groenten, die weer goed te gebruiken is voor vlees van de grill.

Tevens verbeterde Remia de sausjet. Om nog beter in te spelen op de behoefte van de cafetariahouders, is de sausjet van een nieuw pompprincipe voorzien. ‘Daardoor is de sausjet nu sneller, nauwkeuriger en zorgt bovendien voor een hoger rendement’, aldus de fabrikant.
Informatie: Remia, Den Dolder, tel. (030)2297898.

Reageer op dit artikel