nieuws

Nieuwe trend in softijs

Horeca

Een nieuw ijsje van Friesland Madibic is slagroomijs van Debic. Een softijs, die volgens de producent, romiger dan romig is en nog voller van smaak dan ‘gewoon’ softijs. Om het slagroomijs te promoten krijgt iedere cafetariahouder opvallende stickers en affiches voor in de zaak. Ter introductie zitten bij elke doos Debic slagroomijs bijpassende jackets in […]

Een nieuw ijsje van Friesland Madibic is slagroomijs van Debic. Een softijs, die volgens de producent, romiger dan romig is en nog voller van smaak dan ‘gewoon’ softijs.

Om het slagroomijs te promoten krijgt iedere cafetariahouder opvallende stickers en affiches voor in de zaak. Ter introductie zitten bij elke doos Debic slagroomijs bijpassende jackets in de vorm van een slagroomspuit cadeau.
Informatie: Friesland Madibic Food Service, Nuenen, tel. (040)2990111.

Reageer op dit artikel