nieuws

Snackkoerier nr. 8 2002

Horeca

Deze week in Snackkoerier:
* Al Capone’s en Original Pizza Company samen
* Bestaria Gold-formule van de baan
* Vette hap op school heel gewoon
* Tendens is af en toe een dagje geen vlees
* Dubbeldikke jubileumbijlage
* Vraag een proefnummer/abonnement aan

Al Capone’s en Original Pizza Company samen

Pizzaketens Al Capone’s Holding en Original Pizza Company gaan samen. De organisatie gaat verder onder de naam Al Capone’s’ Pizza Company. De nieuwe organisatie wil in drie jaar tijd groeien naar honderd vestigingen.

Bestaria Gold-formule van de baan

Formule Beheer Nederland ziet af van het invoeren van de nieuwe formule Bestaria Gold. Reden is de tegenvallende belangstelling van de huidige Bestaria-ondernemers.

Vette hap op school heel gewoon

Jongeren zijn gek op snacks. In de pauze snelle iedere dag vele scholieren naar een nabijgelegen cafetaria en laten zich de patat etc goed smaken. Het pakketje boterhammen van huis was onderweg al in de prullenbak verdwenen.

Tendens is af en toe een dagje geen vlees

Onder invloed van de vleescrisis kiest de Nederlandse consument er vaker voor om het stukje vlees af en toe te laten staan. Volgens de NVB blijkt uit onderzoek dat 23 procent van de bevolking tot deze groep parttime vegetariërs rekent.

Dubbeldikke bijlage bij Snackkoerier

Snackkoerier jubileert. Op 15 april aanstaande is het vijftien jaar geleden dat het eerste nummer van de vakkrant verscheen. Graag presenteren wij u naast de gewone uitgave een dubbeldik jublieumbijlage.

Reageer op dit artikel