nieuws

Vrijstaande zonwering

Horeca

Het voorjaar staat eraan te komen. Dat betekent terrasweer. Nieuw binnen het programma van de Duitse zonweringspecialist Harol zijn de Harol Duostore en de Jumbo parasol. Deze zonweringen zijn bedoeld voor terrassen die niet bij een muur liggen of waar de muur niet kan of mag worden gebruikt om de zonneschermen aan te bevestigen. De […]

Het voorjaar staat eraan te komen. Dat betekent terrasweer. Nieuw binnen het programma van de Duitse zonweringspecialist Harol zijn de Harol Duostore en de Jumbo parasol. Deze zonweringen zijn bedoeld voor terrassen die niet bij een muur liggen of waar de muur niet kan of mag worden gebruikt om de zonneschermen aan te bevestigen.

De Harol Duostore is een vrijstaande zonwering van twee knikarmschermen met een doek in acryl op een verzinkt stalen frame. De steunen rusten op brede voeten, maar kunnen evengoed op de terrasvloer of in de grond worden bevestigd. De standaardconstructie is wit, maar alle andere RAL-kleuren zijn ook mogelijk. Een optie is afstandsbediening met een elektrisch systeem. Een oplossing bijvoorbeeld om te vermijden dat gasten ongevraagd het scherm openen of sluiten.

Eveneens nieuw zijn de Jumbo parasols, afgestemd op de professionele markt. Dat betekent niet alleen dat ze reuzegroot zijn, maar ook dat ze bestand zijn tegen intensief gebruik en aangepast aan de wensen van horecazaken. Zo kunnen ze worden bedrukt met logo’s of andere uitingen. De Jumbo’s zijn verkrijgbaar in vier types en in afmetingen van 2,5 meter tot 10 meter in diameter. Alle stoffen zijn vuilafstotend, rot- en schimmelwerend. Ze zijn getest op kleurvastheid en bestand tegen grillige weersomstandigheden.

Voor informatie: Harol Nederland, Breda. Tel. (076) 542 70 69. www.harol.nl.

Reageer op dit artikel