nieuws

Zeebanket

Horeca

Het merk Amsterdamse Croquetten voegt een nieuwe variant aan het assortiment toe: de Garnalen Croquet. Deze telg is volgens een klassiek recept samengesteld. Een romige ragout verrijkt met 20 procent zuivere Hollandse garnalen en een kruidenmelange. De paneerwijze geeft aan de ‘croquetten’ een aparte bite, die volgens de leverancier zeker aanslaat bij de liefhebber van […]

Het merk Amsterdamse Croquetten voegt een nieuwe variant aan het assortiment toe: de Garnalen Croquet.

Deze telg is volgens een klassiek recept samengesteld. Een romige ragout verrijkt met 20 procent zuivere Hollandse garnalen en een kruidenmelange. De paneerwijze geeft aan de ‘croquetten’ een aparte bite, die volgens de leverancier zeker aanslaat bij de liefhebber van dit stukje zeebanket.Geschikt als snack of als luxe lunchgerecht, eventueel te serveren met gefrituurde peterselie. Verpakking: 20 stuks à 80 gram.

Voor informatie: Excellent Food & Snacks, Heerhugowaard. Tel. (072) 571 93 31.

Reageer op dit artikel