nieuws

Kleinschalig

Horeca

Nespresso Professional heeft haar ES50-model verder geperfectioneerd tot een zogeheten Dual Brewer. Met deze espressomachine is het nu mogelijk om twee kopjes espresso of lungo tegelijkertijd te bereiden. De modulair opgebouwde machine is geschikt voor kleinschalige toepassingen in de horeca.Bekertjes, suikerzakjes, roerstaafjes en dergelijke zijn overzichtelijk onder te brengen in de opbergunit met vier doorzichtige […]

Nespresso Professional heeft haar ES50-model verder geperfectioneerd tot een zogeheten Dual Brewer. Met deze espressomachine is het nu mogelijk om twee kopjes espresso of lungo tegelijkertijd te bereiden.

De modulair opgebouwde machine is geschikt voor kleinschalige toepassingen in de horeca.Bekertjes, suikerzakjes, roerstaafjes en dergelijke zijn overzichtelijk onder te brengen in de opbergunit met vier doorzichtige laden (foto). Nespresso levert de espressokoffie in capsules aan. Zes variëteiten zijn leverbaar, van een krachtige Ristretto tot een milde Decaffeïnato.

Voor informatie: Nespresso Professional, Amsterdam Zuidoost. Tel. (020) 691 88 08 of (0800) 024 80 10.

Reageer op dit artikel