nieuws

Nieuwe mix van Passoã

Horeca

Passoã Diablo is een nieuw ‘ready to drink’-drankje van Maxxium. Diablo is een mix van Passoã en exotische ingrediënten als cactus en ginger. De sprankelende drank wordt gekoeld gedronken uit een matzwarte longneck-fles. Passoã Diablo bevat 5,4% alcohol en wordt geleverd in 0,275 liter formaat. Maxxium wil met dit drankje vooral jongvolwassenen prikkelen, die van […]

Passoã Diablo is een nieuw ‘ready to drink’-drankje van Maxxium. Diablo is een mix van Passoã en exotische ingrediënten als cactus en ginger. De sprankelende drank wordt gekoeld gedronken uit een matzwarte longneck-fles.

Passoã Diablo bevat 5,4% alcohol en wordt geleverd in 0,275 liter formaat. Maxxium wil met dit drankje vooral jongvolwassenen prikkelen, die van club naar discotheek of kroeg hoppen.
RInformatie: Maxxium Nederland, Amsterdam, tel. (020) 580 68 20

Reageer op dit artikel