nieuws

Ruimte voor lepel

Horeca

Jan des Bouvrie heeft voor zijn horecaservies InOut een nieuwe schotel ontworpen. Naast de schotel, waarin het koffiekopje ‘zweeft’ zodat er geen druppels aan de rand van de kop kunnen blijven hangen, is er nu dus ook een schotel met ruimte voor een lepel. . Verder is InOut uitgebreid met een peper- en zoutstel en […]

Jan des Bouvrie heeft voor zijn horecaservies InOut een nieuwe schotel ontworpen. Naast de schotel, waarin het koffiekopje ‘zweeft’ zodat er geen druppels aan de rand van de kop kunnen blijven hangen, is er nu dus ook een schotel met ruimte voor een lepel.

.

Verder is InOut uitgebreid met een peper- en zoutstel en een roomstel. Ze passen in de ‘zwevende’ schotel. Het peper- en zoutvaatje passen samen in één schotel; voor het melkkannetje en de suikerpot zijn twee schotels nodig.

Voor informatie: Mosa Porselein, Maastricht. Tel. (043) 350 10 10. www.mosa-porcelain.com.

Reageer op dit artikel