nieuws

Appelsientje voor onderweg

Horeca

Riedel Drinks bracht onlangs appelsientje, goudappeltje en vitamientje in een hersluitbare petfles van 400 milliliter op de markt. Het bedrijf speelt hiermee in op de vraag naar ‘on the move’ consumptie. ‘Men drinkt tegenwoordig grotere hoeveelheden en vaak drinkt men in meerdere keren het product leeg’ aldus Riedel. Daarom is gekozen voor de inhoud van […]

Riedel Drinks bracht onlangs appelsientje, goudappeltje en vitamientje in een hersluitbare petfles van 400 milliliter op de markt. Het bedrijf speelt hiermee in op de vraag naar ‘on the move’ consumptie.

‘Men drinkt tegenwoordig grotere hoeveelheden en vaak drinkt men in meerdere keren het product leeg’ aldus Riedel. Daarom is gekozen voor de inhoud van 400 milliliter en is de verpakking hersluitbaar. Naast de kwaliteit van het sap zorgt ook de speciale afvulmethode en lichtdichte folie van de omverpakking ervoor dat de kwaliteit van de sappen in de petfles gehandhaafd blijft.

Informatie: Riedel Drinks, Ede, tel. (0318)439200

Reageer op dit artikel