nieuws

Mobiel frituurvet filtersysteem

Horeca

Onlangs bracht GR-Europe een compact en mobiel filtersysteem Vito op de markt. Vito is een apparaat dat in de frituurpan geplaatst wordt. Dan hoeft slechts de stekker in het stopcontact en is het frituurvet in tien minuten gefilterd. De uitvaltijd van de friteuse is door deze korte reinigingstijd gering. ‘De levensduur van de olie wordt […]

Onlangs bracht GR-Europe een compact en mobiel filtersysteem Vito op de markt. Vito is een apparaat dat in de frituurpan geplaatst wordt. Dan hoeft slechts de stekker in het stopcontact en is het frituurvet in tien minuten gefilterd.

De uitvaltijd van de friteuse is door deze korte reinigingstijd gering. ‘De levensduur van de olie wordt hiermee verhoogd en de schoonmaakkosten geminimaliseerd’, zegt GR-Europe. Het filter is eenvoudig te reinigen in de vaatwasmachine. Vito won bovendien de Gastro Innovationspreis 2002 in Duitsland.

Informatie: GR-Europe, Groningen, tel. (050) 5736247

Reageer op dit artikel