nieuws

Lekkere, frisse verwenyoghurt

Horeca

Deze maand introduceert Campina een nieuwe Mona verwenyoghurt. Een extra milde yoghurt met zorgvuldig geselecteerd fruit en chocolade. De yoghurt is verkrijgbaar in vier verschillende smaken: aardbei, stracciatella, bosvruchten en perzik. Speciaal voor bedrijfsrestaurants zijn er 150 grams portieverpakkingen ontwikkeld met de smaken aardbei, stracciatella en perzik. Informatie: Campina Foodservice, Best, tel. (0499) 336815 of […]

Deze maand introduceert Campina een nieuwe Mona verwenyoghurt. Een extra milde yoghurt met zorgvuldig geselecteerd fruit en chocolade.

De yoghurt is verkrijgbaar in vier verschillende smaken: aardbei, stracciatella, bosvruchten en perzik. Speciaal voor bedrijfsrestaurants zijn er 150 grams portieverpakkingen ontwikkeld met de smaken aardbei, stracciatella en perzik.

Informatie: Campina Foodservice, Best, tel. (0499) 336815 of www.mona.nl

Reageer op dit artikel