nieuws

Vuurwerkfestival trekt tienduizenden bezoekers

Horeca

De vierde avond van het internationale vuurwerkfestival in Scheveningen heeft ongeveer 75.000 bezoekers getrokken. De bezoekers kregen tussen 22.00 uur en 23.45 uur vuurwerkshows te zien van de Nederlandse, Zwitserse en Franse teams die aan het evenement deelnemen.

’Door de ideale weersomstandigheden kwamen er bijzonder veel mensen op het evenement af’, aldus directeur B. Vermijs van Organisatiebureau Scheveningen. ‘Alles is naar wens verlopen. Er hebben zich voor en na de vuurwerkshow van vrijdag geen verkeersproblemen voorgedaan.’

Volgens de oorspronkelijke planning zou het festival vrijdagavond worden afgesloten. Maar omdat het evenement op dinsdag en woensdag in het water viel door het slechte weer, kreeg de organisatie toestemming van de gemeente Den Haag ook op zaterdag vuurwerk af te steken.

Reageer op dit artikel