nieuws

Schoonmaakpads op rol

Horeca

Nieuw van 3M Nederland is 3M Schotch-Brite Pre-Cut rol, ofwel een rol schoonmaakpads die in de bijbehorende dispenser is op te hangen. De pads scheur je per stuk af, zodat in een handomdraai een nieuw, schoon doekje is gepakt zonder de andere aan te raken. Hygiënisch, handig en economisch in het gebruik. De rol, met […]

Nieuw van 3M Nederland is 3M Schotch-Brite Pre-Cut rol, ofwel een rol schoonmaakpads die in de bijbehorende dispenser is op te hangen. De pads scheur je per stuk af, zodat in een handomdraai een nieuw, schoon doekje is gepakt zonder de andere aan te raken.

Hygiënisch, handig en economisch in het gebruik. De rol, met 40 pads van 20 x 10 cm, is voordeliger in aanschaf dan de losse schoonmaakpads, aldus 3M. Ze zijn simpel te reinigen; even afspoelen of in de (af)wasmachine. De rol is verkrijgbaar in groen (640) en wit (690). De groene pads zijn om schurend te reinigen en de witte voor het reinigen van kwetsbare oppervlakten.

Informatie: 3M Nederland, Leiden, tel. (071) 545 03 72 of www.3m-cleaning-pro.com.

Reageer op dit artikel