nieuws

Eten voor het goede doel op 7 februari

Horeca

Charitatieve diners – oftewel lekker eten voor een goed doel – ze zijn er in alle soorten en maten. Op vrijdag 7 februari vindt in Amsterdam iets heel bijzonders plaats. In het gloednieuwe restaurant N.A.P.van Ron van Roekel aan het Javaplein vindt dan een heuse eetveiling plaats.

Acht topchefs uit Amsterdam tonen hun culinaire capaciteiten om geld in te zamelen voor Villa Pardoes, een initiatief van de Efteling dat gezinnen met chronisch zieke kinderen even uit de zware omstandigheden van alledag haalt. De chefs zijn afkomstig van gerenommeerde restaurants als Le Garage en Het Arsenaal en koken ieder twee verschillende gerechten van elk twintig pièces.

De gasten kunnen per tafel bieden op de gerechten. De veiling is een initiatief van communicatiestudenten van de Hogeschool Inholland en de gehele opbrengst van de avond gaat rechtstreeks naar de stichting Villa Pardoes. Geïnteresseerden kunnen terecht bij Eric Shriber, tel. 06 47 108 000. Email: sshriber@chello.nl.

Reageer op dit artikel