nieuws

Kleine Horecava prettiger

Horeca

De broers John en Maickel van der Langenberg van lunchroom De Deugniet te Boxtel zijn net gearriveerd op de Horecava. Doel is om de jubilerende koffieleverancier Douwe Egberts met een bezoek te vereren. Op dit moment twijfelen de beursbezoekers nog tussen twee koffieleveranciers. Ze hopen dan ook op de beurs verdere afspraken te kunnen maken.

Erg vinden ze het niet dat het dit jaar een ‘kleine’ Horecava is, de broers vinden het namelijk prettiger dat de grote bierbrouwers er niet zijn! Waarom? ‘De kasteleins van de stands nemen allemaal hun vaste klanten mee en die gaan om tien uur al aan het bier. Vind je het gek dat het dan zo rond twee uur niet meer zo leuk is op de beurs met al die dronken beursgangers.’ Ook vinden ze het een voordeel dat tijdens de ‘kleine’ Horeca ‘iedereen weer op z’n eigen stekkie staat en dat je zo direct weet waar je naartoe moet.’

Reageer op dit artikel