nieuws

Marechaussee paraat op Horecava

Horeca

Het hoofd Voedselveiligheid HACCP van de Marechaussee, kapitein Van der Zon, is dit jaar weer paraat op de Horecava. Vorig jaar moest hij even verstek laten gaan wegens ziekte, maar normaliter is hij een vaste beursbezoeker. ‘Het is ieder jaar weer hetzelfde loopje, maar ik kan het uit hoofde van mijn functie toch echt niet missen.

De marechaussee is op dit moment bezig met de bouw van een nieuw kantorencomplex.Voor dit complex zijn er op dit moment allerlei onderhandelingen gaande betreffende het bedrijfsrestaurant. Van der Zon geeft aan dat hij specifiek op zoek is naar noviteiten voor het nieuwe bedrijfsrestaurant.

Verder is hij lid van diverse werkgroepen op het gebied van HACCP in samenwerking met het Voedingscentrum. Waarschijnlijk gaat hij daarom ook nog even een kijkje nemen bij het debat ‘Van HACCP worden we ziek’ georganiseerd door het vakblad Catering Magazine. ‘En verder zien we wel wat we tegenkomen. Gelukkig is het dit jaar een kleine Horecava en zullen we weinig zwaar beschonken personen ontmoeten.’

Reageer op dit artikel