nieuws

Marianne Dokman wint finale Kastelein van de Toekomst 2003

Horeca

Tijdens de SVH Manifestatie die van 6 t/m 9 januari gehouden is op de Horecava is Marianne Dokman overtuigend winnaar geworden in de wedstrijd Kastelein van de Toekomst. Zij zit op het ROC in Amsterdam en werkt als leerling bij De Nieuwe Karmeliet in Haarlem. Tweede werd Dennis Schraven van De Rooi Pannen in Tilburg en op de derde plaats is geëindigd Nico van der Heide van het ROC Zeeland te Middelburg

Marianne Dokman wint finale Kastelein van de Toekomst 2003

Eerder waren zij in de top geëindigd tijdens de halve finales die op 6 en 7 januari zijn gehouden. De wedstrijd Kastelein van de Toekomst, die dit keer voor de tiende keer is gehouden, vindt plaats in een nagebouwd café waar de kandidaat zowel frisdrank, koffie als alcoholische dranken op de juiste wijze moet uitserveren. Daarbij moeten ze ook blind proeven en kennis hebben van cocktails en speciaalbieren. De juryleden zijn de gasten in het café. Tijdens de finale speelde een acteur telkens de rol van een lastige gast.

Reageer op dit artikel