nieuws

Professioneel saussysteem

Horeca

Met de elektronische sausprof Highline van Gouda’s Glorie is snel en exact saus te doseren. Zowel de portiegrootte als de snelheid van het doseren zijn nauwkeurig in te stellen. Omdat de sausprof uit een minimaal aantal onderdelen bestaat, gaat het reinigen en installeren eenvoudig en snel. Door de robuuste kwaliteit garandeert de producent bovendien een […]

Met de elektronische sausprof Highline van Gouda’s Glorie is snel en exact saus te doseren. Zowel de portiegrootte als de snelheid van het doseren zijn nauwkeurig in te stellen. Omdat de sausprof uit een minimaal aantal onderdelen bestaat, gaat het reinigen en installeren eenvoudig en snel.

Door de robuuste kwaliteit garandeert de producent bovendien een lange levensduur. Verder is de sausprof hygiënisch in gebruik, heeft hij vrijwel geen sausresidu en weinig verpakkingsafval.

Informatie: Van Dijk Food Products, tel. (0800) 022 45 22.

Reageer op dit artikel