nieuws

Vuurrode pittige snack

Horeca

Vuurtengels zijn een nieuwe snack van Topking. De snack bestaat uit een vuurrode flens die kleur geeft aan het bestaande assortiment. De vulling bestaat uit ‘vlammend’ gekruid varkensvlees en smaakt ‘errug heffffug’, zo meldt de leverancier. De flens is gemaakt van 100 procent natuurlijke kleurstoffen. Dippen in de Topking vlammensaus maakt de smaak nog heftiger. […]

Vuurtengels zijn een nieuwe snack van Topking. De snack bestaat uit een vuurrode flens die kleur geeft aan het bestaande assortiment. De vulling bestaat uit ‘vlammend’ gekruid varkensvlees en smaakt ‘errug heffffug’, zo meldt de leverancier. De flens is gemaakt van 100 procent natuurlijke kleurstoffen. Dippen in de Topking vlammensaus maakt de smaak nog heftiger.

Met dit product wil de leverancier vooral jongeren en andere klanten aantrekken die van pittige snacks houden. De Vuurtengels zijn goed te combineren met de Kaastengels en Vietnammetjes van Topking. In een verpakking zitten 60 Vuurtengels.

Informatie: Topking Convenience Food, Bleiswijk, tel. (010) 521 79 00.

Reageer op dit artikel