nieuws

Emirates Towers Hotel beste hotel van Midden Oosten

Horeca

Voor het tweede opeenvolgende jaar is het Emirates Towers Hotel uitgeroepen tot het Beste Hotel van het Midden Oosten. Emirates Towers Hotel is onderdeel van het in Dubai gevestigde Jumeirah International en behoord tot het luxe segment. Meer dan drieduizend lezers van de Duitse editie van het blad Business Traveller brachten hun stem uit die tijdens een bijeenkomst in Frankfurt bekend werd gemaakt.

Het winnende Emirates Towers Hotel is strategisch gelegen in het centrum van het zakelijk gebied in Dubai, naast het World Trade Centre. Het ligt op nog geen vijftien minuten afstand van het vliegveld. Het 51 etages tellende hotel is 305 meter hoog, beschikt over vierhonderd kamers en domineert de horizon van de stad.

Sinds de opening in april 2000 won het Emirates Towers Hotel menig prestigieuze prijs, zoals ‘The Best New Business Hotel in the World’ en ‘Business Hotel of the Year 2000’.

Reageer op dit artikel