nieuws

Winst voor vriendenteam

Horeca

Voor de gelegenheid vormden ze een duo: Laurens Frans Buijze (rechts) en Edwin Alleijn. De koks van restaurant In de witte Molen te Reek (nabij Oss) en La Fleurie in Oirschot wonnen op de BBB de wedstrijd Internationale keuken

‘We kennen elkaar van onze tijd bij De Swaen in Oisterwijk’, legt Buijze uit. Het gelegenheidsduo viel in de prijzen door hun originele presentatie, goede samenwerking en hoogwaardige smaak van gerechten, aldus het juryrapport.

Het tweetal bereidde een viergangenmenu bestaande uit savarin van bospaddestoelen gevuld met schaal- en schelpdieren, met ansjovis gepikeerde zeeduivelfilet, medaillon van kalfslende met serranoham, hachee en gekarameliseerde kalfsnier en een taartje van vanille en valrhonachocolade.

Reageer op dit artikel