nieuws

Amandel petits fours

Horeca

Van de Leur Banketspecialiteiten ontwikkelde voor de horecamarkt een nieuw assortiment amandel petits fours, bestaande uit een wellingtonfonnetje met daarop een bolletje zuivere marsepein van banketbakkerskwaliteit. Ze zijn in verschillende kleuren afgewerkt en voorzien van een diversiteit aan decoraties. Amandel petits fours zijn ideaal te serveren bij desserts, buffetten, café complèt en high teas. Maar […]

Van de Leur Banketspecialiteiten ontwikkelde voor de horecamarkt een nieuw assortiment amandel petits fours, bestaande uit een wellingtonfonnetje met daarop een bolletje zuivere marsepein van banketbakkerskwaliteit. Ze zijn in verschillende kleuren afgewerkt en voorzien van een diversiteit aan decoraties. Amandel petits fours zijn ideaal te serveren bij desserts, buffetten, café complèt en high teas. Maar ook geschikt om te presenteren op recepties, partijen en als welkomst- of afscheidsattentie.

Van de Leur Banketspecialiteiten ontwikkelde voor de horecamarkt een nieuw assortiment amandel petits fours, bestaande uit een wellingtonfonnetje met daarop een bolletje zuivere marsepein van banketbakkerskwaliteit. Ze zijn in verschillende kleuren afgewerkt en voorzien van een diversiteit aan decoraties. Amandel petits fours zijn ideaal te serveren bij desserts, buffetten, café complèt en high teas. Maar ook geschikt om te presenteren op recepties, partijen en als welkomst- of afscheidsattentie.

Rond en ovaal zijn de twee verkrijgbare modelseries. Beide series bestaan uit acht verschillende gedecoreerde amandel petits fours. Diepgevroren leverbaar in een fotovensterdoos à 24 stuks.

Informatie: Van de Leur Banketspecialiteiten, Bolsward, tel. (0515) 57 57 17 of www.vandeleur.nl.

Rond en ovaal zijn de twee verkrijgbare modelseries. Beide series bestaan uit acht verschillende gedecoreerde amandel petits fours. Diepgevroren leverbaar in een fotovensterdoos à 24 stuks.

Informatie: Van de Leur Banketspecialiteiten, Bolsward, tel. (0515) 57 57 17 of www.vandeleur.nl.

Reageer op dit artikel