nieuws

Debat over positie voedingsdiensten

Horeca

Het Koksgilde houdt woensdag 17 september tijdens de Food & Facilitybeurs in de Americahal in Apeldoorn een debat voor managers en medewerkers in de voedingsdienst en directieleden van zorginstellingen. Titel van het debat, dat plaatsvindt in samenwerking met Catering Magazine en Deli XL, is ‘Voedingsdiensten staan met 1-0 achter!’.

Acht debaters gaan tussen 10.30 uur en 12.45 uur volgens de Lagerhuisformule in discussie over pittige stellingen, die vooral betrekking hebben op de positie van voedingsdiensten in het verleden, het heden en de toekomst.

Debatleider is Martine Zuil, hoofdredacteur van Catering Magazine. Als opperrechter fungeert Pierre Wind. Hij zal zijn spraakmakende commentaar leveren en aan het eind van het debat de bokaal uitreiken aan de beste debater.

Voor meer informatie: www.koksgilde.nl.

Acht debaters gaan tussen 10.30 uur en 12.45 uur volgens de Lagerhuisformule in discussie over pittige stellingen, die vooral betrekking hebben op de positie van voedingsdiensten in het verleden, het heden en de toekomst.

Debatleider is Martine Zuil, hoofdredacteur van Catering Magazine. Als opperrechter fungeert Pierre Wind. Hij zal zijn spraakmakende commentaar leveren en aan het eind van het debat de bokaal uitreiken aan de beste debater.

Voor meer informatie: www.koksgilde.nl.

Reageer op dit artikel